Futbol

L'FC Andorra s'estrena amb un empat sense gols

L’FC Andorra empata sense gols davant del Tolosa, de la Ligue 1, en el primer partit de l’estiu

Un instant del partit celebrat ahir a Tolosa.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va obrir el foc de la temporada 2023-2024 amb un empat sense gols davant del Tolosa, de la Ligue 1, al primer partit de pretemporada de l’estiu. Més enllà de les errades habituals derivades de la falta de ritme de partits, el conjunt tricolor va donar una imatge més que acceptable davant del conjunt gal, que aquesta temporada disputarà competició europea amb la seva participació a la Conference League, després d’haver guanyat la Copa de França el curs passat.

Sarabia va presentar una alineació reconeixible respecte a l’any passat, amb només quatre novetats, les dels fitxatges Migue Leal i Iker Benito, i els juvenils David Moreno i Patrick, mentre que van repetir Ratti, Mika, Pastor, Jandro, Bover, Molina i Almpanis, mentre que a la mitja hora van entrar Pampín i Lobete. Els tricolors van arrencar espessos, però un cop van aconseguir la pilota, van mostrar-se millors, i van tenir el gol amb una clara acció de Jandro, primer, i amb un tir del juvenil Patrick, després. El Tolosa també va atacar i va obligar Nico Ratti a lluir-se en un parell d’ocasions, però el partit va arribar al descans sense gols.

A la represa, Sarabia va moure la banqueta fent entrar els juvenils Bomba i Arnau Prat, així com a Manu Nieto i Diego González, que tornaven de cessió. També van entrar Ivan Gil, Vilanova i Lizoain i, precisament un d’aquests, Gil, va tenir el primer gol amb un tir que va atrapar el porter. El partit perdia ritme per moments; fet lògic pel moment actual de la temporada, sense que cap dels dos equips tingués el domini definitiu, amb els tricolors monopolitzant la pilota, i els francesos intentant sortir ràpid i amb jugades per les bandes. Al final, va ser precisament el Tolosa qui va estar millor i va collar més a la porteria rival, però sense cap ocasió extremadament clara. Al final, un 0-0 per trencar el gel del curs 2023-2024 pels tricolors, i perquè els nous, i els no tan nous, s’estrenessin pesant en mitjans d’agost, quan la cosa ja anirà de debò amb el primer partit de lliga al camp del Leganés.

Els tricolors ja no tornaran al país, i es desplaçaran directament a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa, on dissabte jugaran el segon duel de pretemporada, també contra un equip de Primera Divisió, en aquest cas espanyola, amb el partit que l’enfrontarà al Girona a les 11.00 hores.

tracking