rugbi de set

La sub-18 viatja a l'Europeu amb l'objectiu de fer podi

Els tricolors buscaran millorar el quart lloc de l’any passat

Cerqueda i Casals durant la presentació.M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció sub-18 de rugbi de set va viatjar la passada matinada cap a Polònia per disputar a partir de demà el Campionat d’Europa de la categoria en la divisió Trophy, a la localitat polonesa de Zabki. Després d’haver aconseguit una quarta posició a l’edició de l’any passat a Riga, la intenció és millorar-ho i pujar al podi.

Els rivals de la primera fase seran Suècia, Mònaco i Luxemburg, que és, sobre el paper, el contrincant més difícil dels tres, perquè arriba com a cap de sèrie del torneig, mentre que Andorra és la quarta al rànquing.

El tècnic Cristià Cerqueda va manifestar sobre aquesta possibilitat que “les perspectives són bones, el rugbi de set és molt intens, i una errada pot matar-te, però hem entrenat molt fort”, i va agregar que “anirem amb un gran bagatge tècnic i esperem poder pujar al podi”. A més, va agregar que “estem amb ganes, un Europeu és sempre un repte important, i són tres dies de festa i esperit amb una experiència única”. Pensant en el futur, la intenció és també que els joves agafin experiència de cara als Jocs dels Petits Estats que acollirà Andorra el 2025.

El capità del combinat nacional serà Adrià Casals, que afirma que “s’ha de jugar amb ganes, no hi ha més secrets”, i va agregar que “és possible fer podi, i caldrà treballar i evitar errors”.

tracking