Triomfs contundents de les seleccions sub-16 a l'Europeu C

Les seleccions masculina i femenina sub-16 de bàsquet van obtenir ahir triomfs contundents a l’Europeu C de la categoria. Pel que fa als nois, van estrenar-se amb una victòria contra Gibraltar per 125-50. L’equip d’Adrià Besolí no va donar cap opció als seus rivals, i ja manaven 52-29 al descans. A la represa, els tricolors van mostrar encara la seva millor versió amb parcials de 38-12 al tercer quart, i de 35-9 a l’últim període, per deixar el marcador en el decisiu 125-50. Diego Martí va ser el màxim anotador dels tricolors amb 17 punts, mentre que el més valorat va ser Ignasi Armengol amb 24 crèdits.

Pel que fa a l’Europeu femení que es fa al país, la selecció va imposar-se ahir a Albània per 39-73 a la segona jornada de la competició. Les tricolors van dominar en tot moment, i Andrea Cobo, amb 24 punts, 19 rebots i 35 crèdits de valoració va ser la jugadora més destacada.