Pretemporada

La lesió d'Almpanis enfosqueix l'empat en l'amistós de l'FC Andorra davant el Girona (2-2)

La sensació apunta a la pitjor de les previsions pel genoll de l'extrem grec

L'onze inicial del segon partit de pretemporada de l'FC AndorraFCA

El segon partit amistós de pretemporada de l'FC Andorra ha quedat marcat per la greu lesió de Christos Albanis al minut 78. En l'assaig que enfrontava l'equip tricolor amb el Girona a les instal·lacions de Royal Verd (2-2), el genoll de l'extrem grec ha fet un soroll inequívoc de mal presagi i s'ha hagut de retirar del terreny de joc. Les previsions no apunten a l'optimisme i la lesió ha entelat un molt bon partit, sobretot a la primera part, de l'Andorra a Les Preses. "El mateixAlbas'ha adonat i ha notat quelcom estrany i veurem què diuen les proves" ha apuntat el tècnic tricolor, Eder Sarabia, que ha lamentat que l'extrem "tenia molta il·lusió en aquesta temporada". Pel que fa al partit, Manu Nieto s'ha reivindicat amb dos gols (7' i 21') en un gran i autoritari primer acte de l'Andorra on ha estat molt superior al Girona, de Primera Divisió.

El reguitzell de canvis a la segona part -amb 45 minuts per a Sergi Samper- li ha caigut millor al conjunt gironí que, poc a poc, ha anat guanyant terreny i Yangel Herrera (45'), aprofitant una errada en la sortida de pilota tricolor, i Stuani (55'), de penal, han deixat el marcador definitiu. Eder Sarabia, lesió d'Almpanis a banda, ha fet una bon valoració del partit i ha comentat que "hem fet una primera part espectacular, amb molt d'encert, i amb la pilota hem trobat alternatives. Després és cert que, amb els canvis i que el Girona és equip de tota una Primera Divisió i et compromet molt, s'ha signat l'empat". El tècnic tricolor clou apuntant que "el partit ha resultat molt positiu i ha deixat molt bones sensacions".