Almpanis es perdrà la temporada per la lesió al genoll

La greu lesió de genoll de l’extrem grec al minut 78 va enfosquir el partit amistós davant el Girona a les Preses

Christos Almpanis va encongir el cor dels jugadors de l'FC Andorra en el moment de patir la greu lesió.FC ANDORRA

El segon partit amistós de pretemporada de l'FC Andorra va quedar marcat per la greu lesió de Christos Almpanis al minut 78. En l'assaig que enfrontava l'equip tricolor amb el Girona a les instal·lacions de Royal Verd (2-2), el genoll de l'extrem grec va fer un soroll inequívoc de mal presagi i es va haver de retirar del terreny de joc quan faltaven poc més de 10 minuts per al final. El jugador va ser evacuat i traslladat, posteriorment, a l’hospital per a una primera observació que ja confirmava les poc falagueres sensacions. “El mateix jugador ja se n’ha adonat i ha notat alguna cosa estranya, veurem què diuen les proves” va apuntar el tècnic tricolor, Eder Sarabia, que va lamentar que l’extrem “tenia molta il·lusió en aquesta temporada”. Tot i que demà dilluns se li practicaran les proves pertinents al genoll dret d’Alba, les previsions no apunten a l'optimisme, i tot indica que l’extrem grec té afectat els lligaments i es perdrà tota la temporada.

La lesió va entelar un molt bon partit, sobretot a la primera part, de l’FC Andorra a les Preses. Un acte inicial en què el conjunt tricolor es va mostrar autoritari i superior al Girona i que Manu Nieto va aprofitar per reivindicar-se i per opositar per a un lloc definitiu a la plantilla. El davanter andalús, que va ser una peça cabdal com a cedit el curs passat a les files de l’Eldenc, va signar dos gols (7’ i 21’) i va consolidar els bons senyals emesos pel grup de Sarabia durant el primer acte.

El reguitzell de canvis a la segona part (amb 45 minuts per a Sergi Samper) van fer més bé al conjunt gironí que, poc a poc, va anar guanyant terreny. Yangel Herrera (45’), aprofitant una errada en la sortida de pilota tricolor, i Stuani (55’), de penal, van eixugar l’avantatge tricolor i van signar l’empat definitiu. Eder Sarabia va valorar que “hem fet una primera part espectacular i amb la pilota hem trobat alternatives. Després, és cert que, amb els canvis i el fet que el Girona sigui un equip de tota una Primera Divisió, al final tot ha acabat amb un empat”. El tècnic tricolor va cloure apuntant que “el partit ha resultat molt positiu per a nosaltres i ens ha deixat molt bones sensacions”.

SERGI SAMPER, UNA OPCIÓ REAL PERÒ COMPLICADA PER A L'FC ANDORRA

La presència de Sergi Samper durant la segona part del partit disputat ahir va ser una altra de les notes positives. El migcampista, que treballa aquests dies amb l’equip tricolor després de rescindir el seu vincle amb el Vissel Kobe japonès, va oferir un molt bon to durant els minuts que va ser sobre la gespa i va demostrar bona sintonia, tot i portar amb prou feines un parell de dies entrenant amb la resta de jugadors. La presència de Samper ha obert les especulacions al voltant de les possibilitats que l’exfutbolista de l’FC Barcelona pugui quedar-se. L’equip tricolor, després de la sortida d’Aguado, busca un jugador en aquesta posició i, evidentment, la possibilitat d’adquirir Samper és una opció real i que es contempla per les dues parts, tot i que és complicada. El jugador, que té altres propostes, prioritzarà el seu benestar i poder jugar a prop de Barcelona.