Futbol

Álvaro Martín, proper fitxatge de l'FC Andorra

L’FC Andorra farà avui oficial la incorporació del mitjapunta provinent del Reial Madrid Castella, que signarà fins al 2025

Álvaro Martín, en un dels partits de la passada temporada al Reial Madrid Castella.REIAL MADRID CF

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Álvaro Martín es convertirà oficialment avui en el sisè fitxatge de l’FC Andorra per a la temporada vinent. El nom del mitjapunta madrileny ja venia sonant amb força en els darrers dies i la seva incorporació és ja una realitat i en les pròximes hores l’entitat tricolor podrà anunciar l’arribada del futbolista.

Procedent del Reial Madrid Castella, Álvaro Martín és un futbolista de molt talent, que acostuma a actuar d’enllaç entre el migcamp i la davantera, amb visió de joc i exquisit toc de pilota. A més de moure’s per dins, no és gens estrany veure’l caure per qualsevol de les dues bandes, una tirada per la ubiqüitat que, com és sobradament conegut, agrada i molt, tant a la direcció esportiva com al tècnic Eder Sarabia. La passada temporada, Martín, de 22 anys, va esdevenir una peça clau al filial madridista i el seu entrenador, Raúl González, va allistar-lo en 41 partits i on el nou jugador de l’Andorra va signar quatre gols. Álvaro Martín, que des d’ahir es troba ja al país, arriba lliure a l’equip tricolor en haver acabat el contracte amb el Reial Madrid i signarà, en principi, fins al 2025.

Ontiveros, en el radar

Evidentment, el fitxatge d’Álvaro Martín no serà l’últim en un Andorra que ha de tancar encara uns cinc reforços més. La lesió d’Almpanis ha obligat Jaume Nogués a treballar per l’arribada d’un extrem més del que hi havia pressupostat a l’inici. Una de les opcions que agrada més a la direcció esportiva tricolor és la de Javi Ontiveros, extrem esquerre del Vila-real i que ha militat com a cedit al Màlaga, l’Osca, Osasuna i Valladolid. És un futbolista que agrada i molt, però que també deixa algun dubte.

El retorn de Petxa

D’altra banda, l’entitat va fer oficial l’adquisició de ple dret d’Álex Petxarroman. El lateral, que va jugar la temporada passada com a tricolor com a cedit, s’ha desvinculat del seu equip, l’Athletic Club, i signa per dos anys. El retorn de Petxa, tal com va explicar el Diari el 6 de juny, era un dels que Nogués volia reactivar aquest mercat.

L'ABAST EXACTE DE LA LESIÓ D'ALMPANIS ES CONEIXERÀ AVUI

La greu lesió de Christos Almpanis ha focalitzat bona part de l’interès en l’entorn de l’FC Andorra. L’extrem grec haurà de dir, amb gairebé total seguretat, adeu a la temporada, després d’haver-se malmès el genoll en l’amistós de dissabte contra el Girona. Durant la jornada d’avui el club donarà a conèixer el resultat de les proves que se li han practicat al futbolista i que, malauradament, són molt poc esperançadores. Alba podria estar apartat dels terrenys de joc entre sis i vuit mesos.

Christos Almpanis.

tracking