L'FC Andorra fitxa el migcentre Sergi Samper

L’FC Andorra anuncia la contractació del talentós migcentre barceloní, que ha treballat tota la setmana amb l’equip

El migcentre Sergi Samper, nou jugador de l'FC Andorra, ahir durant l'amistós de l'equip contra el Vila-real B.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sergi Samper jugarà les pròximes dues temporades a l’FC Andorra, gràcies a una oportunitat de mercat que el club tricolor no ha volgut deixar escapar. El club va anunciar ahir el fitxatge del talentós migcentre, format al futbol base del Barça, i que portava tota la setmana treballant a les ordres d’Eder Sarabia. Es tracta, sens dubte, d’un reforç de luxe per l’Andorra i que ha tingut un final feliç per la predisposició d’ambdues parts, cedint en les pretensions inicials i arribant a un acord que era, innegablement, satisfactori per al club i el jugador.

Després de desvincular-se del seu anterior equip, el Vissel Kobe japonès, on va ser company d’Andrés Iniesta i on ha militat els darrers quatre cursos, Samper, de 28 anys, ha entrenat aquests dies amb l’Andorra, i la seva presència havia despertat il·lusió i especulacions a parts iguals. Tal com va explicar el Diari, la possibilitat que el futbolista acabés signant un contracte amb el club tricolor era una possibilitat real, però complicada, com així, finalment, ha quedat palès. De fet, tot i que tot estava coll avall, no va ser fins ahir al matí quan el vistiplau va ser definitiu. En la negociació, tant l’FC Andorra com el jugador han cedit i aquesta bona entesa i predisposició han fet possible que un jugador com Sergi Samper pugui vestir de tricolor.

Bones vibracions

També ha ajudat el fet que el jugador s’hagi trobat molt còmode en els entrenaments, amb el grup, amb l’ambient, i el bon rotllo al vestidor i el fet de poder estar prop de Barcelona. A més, el tècnic Eder Sarabia li ha transmès aquests dies la il·lusió de poder comptar amb ell i tot el que podria aportar a l’equip. Eternament lligat a l’FC Barcelona i, lògicament, amb un marcadíssim ADN Barça, Samper va passar per totes les categories de la base blaugrana i va arribar al primer equip amb qui va debutar amb 19 anys en un partit de Champions League contra l’Apoel. Un cop acabada la seva etapa al conjunt català, el migcampista va jugar dues temporades cedit a les files del Granada i Las Palmas, a Primera Divisió, fins a marxar al Vissel Kobe.

Amb el reforç de Samper confirmat, la setena cara nova de l’FC Andorra per a la temporada vinent es fa pregar. El lent procés del Reial Madrid a l’hora d’intercanviar la documentació està endarrerint l’anunci del mitjapunta Álvaro Martín, previst per dimarts i que encara el club no ha pogut fer oficial. El jugador madrileny es troba en dinàmica d’equip durant tota la setmana i ahir estava present a Vila-real.

DERROTA DE L'FC ANDORRA EN EL TERCER ASSAIG DE PRETEMPORADA (3-0)

L’FC Andorra va encaixar la primera derrota de la temporada i va caure a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza davant el Vila-real B, rival a la Segona Divisió, per 3 a 0. El partit va ser força igualat a la primera part, amb opcions per part dels dos equips, tot i que les més clares van ser del filial groguet al darrer tram de la primera part. A la represa, el Vila-real B va fer un pas endavant i va enfocar Ratti amb més insistència. Al minut 56 va arribar el primer gol dels castellonencs, després d’un cop de cap d’Espigares al travesser i que Ratti es va fer en pròpia porta. Marcos Sánchez va fer el segon als 61’ i Jonny, amb un golàs, va signar el marcador definitiu. El tècnic Eder Sarabia va apuntar que, potser, la derrota “ens vindrà bé per posar-nos al nostre lloc, situar-nos, aprendre i analitzar”. En aquest sentit, l’entrenador va assenyalar que “ens pot servir com un toc d’atenció per saber què som”.

tracking