natació

Alexandra Mejia s'imposa a la segona Travessia de Peníscola

Alexandra Mejia, al centre, al podi de Peníscola.FAN

Alexandra Mejia va finalitzar en el primer lloc de la classificació, de la categoria femenina, en l’onzena etapa de la Copa d’Espanya de natació en aigües obertes, celebrada a Peníscola. L’andorrana va nedar la distància de 5.400 metres amb el dorsal 58 i es va imposar amb un temps d’1 h 20’34” i va ser la setena classificada dels 188 inscrits a la prova, entre homes i dones de qualsevol categoria o categoria d’edats. “L’entrenador m’ha dit que me la prengués com un entrenament fort per preparar-me per a París, que no anés al cent per cent, que em quedés amb les bones sensacions”, va comentar Mejia. La segona Travessia de natació al castell de Peníscola és l’11a etapa de la Copa d’Espanya i la segona de tres etapes del circuit espanyol que fa Mejia com a part de la preparació per al Campionat d’Europa júnior que celebrarà la LEN entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre a l’illa de Corfú, a Grècia. Abans, la nedador afrontarà una nova prova a París i una altra a Barcelona, programada per al 24 de setembre, a les aigües del port de la capital catalana.