L'FC Andorra busca tres reforços en atac per a l'equip

L’FC Andorra tancarà la plantilla amb tres fitxatges més a la part ofensiva, dos extrems i un golejador

El nou migcampista tricolor, Sergi Samper, ahir al santuari de Meritxell durant la presentació.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La direcció esportiva de l’FC Andorra, encapçalada per Jaume Nogués, segueix perfilant la plantilla per a la temporada vinent i, en principi, només falten tres reforços més –tots a la part ofensiva– per considerar-la tancada. Ara bé, en cas com tot sembla indicar de fugida de Mika Mármol a Las Palmas, serien quatre les cares noves davant las necessitat de contractar un altre central esquerre. “En funció de com es mogui el mercat vindran tres o quatre jugadors més, depenent també de si les opcions que volem es posen al nostre abast”, va assenyalar Nogués, que va reconèixer que aquests reforços seran “en un 90% posicions d’atac, que són els que més costen i on s’ha de tenir més seguretat i es fa la despesa més gran”. Aquests tres nous fitxatges seran dos extrems i un golejador, ja que el club vol filar molt prim, i no es descarta que dues d’aquestes tres contractacions arribin la darrera setmana de mercat.

Pel que fa al mitjapunta Álvaro Martín, tal com va apuntar el Diari, l’acord és total i el fitxatge està absolutament tancat a expenses d’intercanviar alguns documents amb el Reial Madrid, el club de procedència. Pel que fa als dos jugadors que han tornat de la cessió a l’Eldenc, com també va explicar el Diari, Nogués va confirmar que tant Manu Nieto –pitxitxi de la pretemporada amb tres gols– com Diego González formaran part de la plantilla tricolor.

Samper, presentat

L’FC Andorra va presentar ahir oficialment Sergi Samper, el que fins al moment pot esdevenir el fitxatge de campanetes per al proper curs. El migcampista ha estat treballant tota la setmana a les ordres d’Eder Sarabia i ha tingut participació en els tres dar­rers amistosos, contra el Girona, el Vila-real B i el Nàstic. Finalment, tot i que l’opció era complicada, els camins de Samper i el club s’han ajuntat i, després de coure la possibilitat a foc lent, el futbolista català, que ha estat les quatre darreres temporades al Vissel Koke japonès amb Iniesta, ha signat per a dues temporades amb l’FC Andorra. La possibilitat que Samper acabés fitxant pel club tricolor la va explicar Nogués d’una manera força entenedora: “No era una situació que nosaltres al principi ens plantegéssim que fos viable. Al final intentem anar a jugadors que s’adapten a la nostra realitat, però quan va sorgir l’opció vam veure clarament que era el jugador que necessitàvem pel nostre estil de joc. Sabeu que el 6 és una de les figures més clau en el nostre engranatge”. A més, va reconèixer que “vam ser atrevits i vam intentar que el jugador estigués còmode des del primer dia que va venir a entrenar. Es va anar treballant la possibilitat i s’ha pogut aconseguir. El jugador ha fet un gran esforç per venir”. Per part seva, Sergi Samper va explicar que “porto temps seguint l’Andorra i sé que ens farem millors mútuament. Per això soc aquí”. El migcampista va afegir que “després de quatre anys al Japó tenia il·lusió per tornar al futbol espanyol, per jugar a prop de casa i el projecte de l’Andorra és molt motivador”.

NOGUÉS DEMANA "RESPECTE PER L'FC ANDORRA" EN L'AFER DEL CENTRAL MIKA MÁRMOL

El serial al voltant del futur de Mika Mármol segueix escrivint capítols. Tots els camins apunten la marxa del central a Las Palmas, fins i tot el jugador i el club grancanari tenen tancat un acord, però l’FC Andorra, lògicament, té la darrera paraula. El director esportiu tricolor, Jaume Nogués, va ser molt clar al respecte i va exposar que “el jugador és, a tots els efectes, propietat nostra i ningú no s’ha posat en contacte amb nosaltres”. En aquest sentit, va reconèixer que “és cert que hi ha massa soroll al voltant, cada cop més, però només demano respecte cap al club, cap a l’FC Andorra”. Nogués va insistir que “a dia d’avui continuem remetent-nos a la clàusula de rescissió del jugador [uns quatre milions d’euros] i esperem que [Mika] sigui nostre molt temps més”.

tracking