ESQUÍ ALPÍ

Joan Verdú tanca una molt positiva estada a Saas Fee

L’esquiador de la FAE ja pensa en el treball a Nova Zelanda

Joan Verdú ha treballat a Saas Fee (Suïssa).FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú i el seu staff tècnic es van desplaçar a Saas Fee (Suïssa) fa uns dies per tenir un darrer contacte amb la neu abans de la llarga estada a Nova Zelanda que començarà a mitjan agost. L’equip va tornar del país alpí la setmana passada i ho va fer amb molt bones sensacions per les condicions de treball que ha tingut i pel nivell demostrat per l’esquiador andorrà.

L’equip i l’esquiador andorrà van entrenar a Saas Fee del 19 al 23 de juliol, amb unes “condicions boníssimes”, segons va explicar l’entrenador, Juan Lago. El primer dia la glacera va estar tancada per mal temps, però la resta de dies van tenir intenses jornades d’esquí amb sol i neu dura. “Les condicions van ser molt bones i especialment va ser una estada molt positiva”, va explicar Lago. “Vam fer diversos entrenaments, amb una molt bona progressió de pal curt a pal llarg, treballant molt bé. Va sortir tot rodó. Estic content amb el treball que estem fent i com està ara mateix el Joan [Verdú]”, va afegir el tècnic.

Cap a Nova Zelanda

Lago i tota la resta de l’staff tècnic, a més, continuen preparant la que serà l’estada clau de la pretemporada a Nova Zelanda, on es durà a terme bona part de la càrrega més important de treball per a l’esquiador andorrà de cara al curs vinent. Verdú continua entrenant durant aquests dies abans del viatge cap a l’hemisferi sud. L’esmentada estada a Nova Zelanda tindrà lloc del 15 d’agost al 19 de setembre.

tracking