L'Atlètic Escaldes queda fora de la Conference (4-1)

L'Atlètic Escaldes va caure eliminat.RC AUDIOVISUALS

L’Atlètic Escaldes va perdre davant el Partizani albanès per 4 a 1 en el partit de tornada corresponent a la segona ronda prèvia i va quedar eliminat de la Conference League. Al partit disputat a l’Air Albània Stadium, l’Arena Kombëtare de Tirana, l’equip escaldenc va començar amb bon to i, fins i tot, Rodrigo Piloto va tenir una ocasió immillorable per inaugurar el marcador. El Partizani va anar demostrant a poc a poc la seva superioritat i en el minut 26, Cara va aprofitar un refús del porter Saúl per fer el primer. Abans del descans, el mateix Cara va sentenciar el partit i l’eliminatòria amb el 2 a 0 en una bona acció individual. A la represa, a l’Atlètic li va pesar massa el resultat i el fet de tenir coll amunt la classificació i no es va mostrar gaire còmode. Al minut 64, Rrapaj va fer el 3 a 0 amb un xut des de la frontal i, tot i que els de Dani Luque van maquillar el resultat amb un gol de Guillaume al límit del temps, Grezda va fer pujar el 4 a 1 definitiu en temps afegit.