Álvaro Martín vol créixer a l'FC Andorra

El mitjapunta castellà reconeix en la presentació com a tricolor que arriba al lloc perfecte “per seguir creixent”

Álvaro Martín vol créixer a l'FC AndorraFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després d’uns dies d’incertesa per la poca celeritat del Reial Madrid a l’hora d’intercanviar els documents, Álvaro Martín va viure ahir la primera jornada com a nou jugador de l’FC Andorra a tots els efectes. En la seva presentació, el futbolista castellà, que lluirà el dorsal 11 com a tricolor, va assegurar que fitxar per l’Andorra és “un pas decisiu en la seva carrera” i que arriba al “lloc perfecte per seguir creixent”. L’exjugador del Reial Madrid Castella va comentar que és un jugador polivalent, que pot jugar per dins i per fora, però que es troba “més còmode com a interior”. Tot i que ha reconegut que deixar el Madrid “mai és fàcil”, es mostra convençut de la “positiva” decisió que ha pres aterrant al club tricolor.

Per part seva, el director esportiu, Jaume Nogués, va explicar que Álvaro és un jugador “amb gran domini de la pilota, el joc posicional i que té molta arribada a l’àrea, amb bons números pel que fa a les assistències i als gols”. Per al director esportiu tricolor, la d’Álvaro “és una mostra que estem creixent com a club, que fem contractes més llargs, que els jugadors ens creuen més i que comencem a tenir actius”. El jugador ha signat per a tres temporades, fins al 2026, i el Reial Madrid s’ha reservat el 50% d’una futura venda. Nogués també va apuntar que el full de ruta pel que fa a les necessitats i les futures incorporacions no ha variat i que la direcció esportiva segueix treballant per incorporar dos extrems i un davanter centre. Pel que fa al central José Marsà, que tal com va apuntar el Diari serà el recanvi de Mika Mármol, Nogués no va confirmar que el jugador està lligat i va apuntar que “el club s’ha de protegir” davant de qualsevol imprevist.

Almpanis, operat

D’altra banda, dimarts passat Christos Almpanis va ser intervingut quirúrgicament a l’Hospital de Barcelona del trencament dels lligaments encreuats del genoll dret que va patir en l’amistós contra el Girona a la Vall d’en Bas. Després de les proves pertinents i un cop la inflamació del genoll del jugador grec ja havia remès per poder ser intervingut, l’operació es va dur a terme de manera satisfactòria sota la direcció del doctor Monllau. A partir d’avui, i després de romandre un temps amb la cama immobilitzada, Alba haurà d’afrontar una dura i difícil rehabilitació de gairebé vuit mesos.

ÁLEX CALVO, DEL MÀLAGA, SERÀ NOU JUGADOR A L'ANDORRA

L’FC Andorra té molt avançat l’acord amb Álex Calvo, una de les joies del planter del Màlaga i que, si res no es torça, es convertirà properament en nou jugador de l’equip tricolor. Des de la ciutat andalusa es feien ressò de l’operació, tot i que exposaven xifres “que no s’ajusten a la realitat”, segons va apuntar ahir Jaume Nogués. “No puc mentir i és un jugador que ens agrada però no hi ha res tancat.” La premsa malaguenya parlava d’una oferta de l’Andorra d’1,5 milions d’euros pel jove extrem, de 19 anys, una quantitat que, en cap cas, desemborsaria ara el club tricolor.

El mitjapunta Álvaro Martín, que lluirà el dorsal 11 amb l'FC Andorra, ahir a Sant Cristòfol d'Anyós.

tracking