Pretemporada

El Barça de futbol sala inicia l'estada a Encamp

El club destaca les instal·lacions del nou gimnàs del Complex Esportiu

L'equip del Barça de futbol sala amb el cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, avui a EncampComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de futbol sala del Barça ha començat l'estada a Encamp a la que seguiran les de les seccions d'handbol, hoquei i bàsquet femení. El planter ha estat rebut avui pel cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, que ha destacat que el club blaugrana mantingui la tradició de fer part de la pretemporada a Encamp i ha assegurat que l'objectiu de construir les noves instal·lacions del gimnàs "era oferir millors espais i serveis als residents, però a més, s'afegeix el fet que sigui un atractiu per als clubs esportius" que entrenen a la parròquia. I ha recordat que aquestes estades suposen una aportació a l'activitat econòmica tant d'Encamp com del Pas de la Casa.

L'entrenador blaugrana de futbol sala, Jesús Velasco, ha remarcat que "estem molt sorpresos amb el nou gimnàs" i ha assegurat que ha sigut un gran encert "i donem l'enhorabona al comú perquè és un lloc acollidor, molt ampli i on ens trobarem segur molt a gust fent els entrenaments".

L'equip farà demà un entrenament amb els infants de l'Àrea de Jovent d'Encamp perquè els petits vegin com es preparen els jugadors, amb els quals compartiran alguns exercicis.

tracking