L'Andorra Epic obre avui les inscripcions per a l'edició vinent, el 2024

Una imatge d ela prova de ciclisme de muntanyaCarles Iturbe

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Epic dona avui el tret de sortida a l’edició del 2024 amb l’obertura de les inscripcions. Tots els amants del ciclisme de muntanya tindran una nova oportunitat per viure l’experiència única de MTB al país, en una prova amb el segell de The Ironman Group emmarcada en les Epic Series.

Entre el 3 i el 6 de juliol de l’any vinent Andorra serà de nou el gran escenari del millor ciclisme de muntanya i els inscrits a la prova participaran en equips de dos i hauran de superar quatre etapes de 220 quilòmetres en total, amb un desnivell positiu acumulat de 7.160 metres i un de negatiu de 8.435 metres. Com en l’edició d’aquest any, serà una cursa de mountain bike amb més muntanya i ideal per conèixer els racons del país.

Aquesta nova edició de l’Andorra Epic, a més, tornarà a formar part, per segon any consecutiu, de les Epic Legend Races i l’esdeveniment esportiu que es disputa al Principat pertany a aquesta categoria de curses més prestigioses, conjuntament amb la 4 Islands MTB Croatia, la SPAR Swiss Epic, The Pioneer i l’Absa Cape Epic, la reconeguda i famosa cursa que es disputa a Sud-àfrica.

tracking