L'Inter Escaldes cau amb estrèpit a Edimburg (6-1)

L'Inter Escaldes va perdre ahir a Easter Road.IINTER ESCALDES

L’Inter Escaldes va ensorrar les seves opcions de classificació en poc més de mitja hora i la dura derrota a Easter Road davant l’Hibernian (6-1) el va deixar fora de la Conference League. En un escenari imponent i superat des de l’inici per l’equip escocès, ferit en l’orgull pel 2 a 1 de l’anada, l’Inter va comprovar massa d’hora que l’aventura europea es quedaria a Edimburg. Boyle, amb dos gols (10’ i 22’), i Doidge (29’), de mitja xilena, van aplanar el camí per als hibees davant un Inter, incrèdul i tou, en què només va emetre algun senyal El-Haddadi.

Per si quedava algun dubte, acabats de sortir a la represa, Campbell va fer el quart de cap i l’Inter es va enfonsar definitivament. El gol encara va esperonar més l’Hibernian, que va seguir enfocant Adrià Muñoz sense miraments. Javi Duro va salvar un nou cop, però, poc després, el mateix Campbell va fer pujar el cinquè per als escocesos. El malson va tenir encara continuïtat i Youan, al minut 65, va fer la ferida més gran, tot i que De la Torre, a falta de cinc minuts, va maquillar un resultat molt dur per als escaldencs, que ja amb el tercer gol van abaixar els braços.