L'FC Andorra cau en el darrer amistós de la pretemporada (3-0)

L’FC Andorra tanca la pretemporada amb una derrota per 3-0 davant del Girona

Pastor controla una pilota davant de dos rivals gironins.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va tancar la pretemporada amb una derrota per 1-0 contra el Girona FC a l’últim amistós abans de l’inici de la lliga del proper cap de setmana.

El duel va arrencar amb els tricolors amb defensa de cinc amb tres centrals, i amb un clar domini gironí, que va incomodar molt la sortida de pilota dels homes d’Eder Sarabia, i que va obligar a intervenir a Lizoain. A poc a poc, els tricolors van anar entrant al partit i van recuperar la pilota, obtenint les primeres ocasions, primer amb un tir llunyà d’Álvaro Martín que va sortir fora, i després amb un altre de Miguel Leal. Un dels últims a arribar, Álex Calvo, era dels més incisius per a l’FC Andorra, que va tornar a tenir el gol amb una rematada d’Álex Pastor a la sortida d’un córner. El Girona, però, no renunciava ni molt menys a l’atac, i va tenir també ocasions per avançar-se, com una d’Ian Couto que va poder evitar Lizoain, però el duel va arribar sense gols al passi pel vestidor.

A la represa va sortir millor el conjunt català, que va demostrar-ho amb el gol de Jastin als vuit minuts de la segona meitat, una diana que va semblar deixar mig grogui els tricolors, que van estar a punt d’encaixar poc després amb una acció de Pau Víctor. Sarabia va moure la banqueta, i els canvis van semblar donar un altre aire a l’equip, que va tenir l’empat en les botes de Xiao Ke He (que va debutar ahir), però el xinès va pecar de gana, i va jugar-se-la en lloc de cedir la pilota a Manu Nieto, però el Girona va respondre amb una acció de Vallejo per fer el 2-0, tot i que no va mostrar-se encertat. Sí que va estar-hi Minsu, que va culminar una gran jugada col·lectiva amb paret inclosa amb Manu Vallejo per anotar el segon. Els tricolors van seguir a la recerca del gol, però tot i la bona primera meitat, va quedar demostrat que no tenien el dia a la segona part, i els catalans van tenir encara temps per fer el tercer amb Manu Vallejo.

L’FC Andorra tanca, doncs, la pretemporada amb dues victòries, dos empats i dues derrotes en els sis partits disputats. Amb els testos acabats, ara ja va de debò i l’equip encararà la setmana final de preparació abans del debut oficial a la Segona Divisió del proper diumenge a les 22.00 hores a Butarque davant del Leganés, que ahir va tancar també la seva pretemporada..

Pendents de Mika

Més enllà de les dues arribades pendents, les mirades al mercat tricolor segueixen estant centrades en el cas Mika Mármol i la seva sortida del club. Ni divendres a Osca ni ahir a Girona va disputar ni un minut, i s’espera que entre avui i demà s’acabi de tancar els serrells perquè es pugui anunciar ja de manera oficial la seva marxa a l’UD Las Palmas.

Tot i que s’especulava que la fórmula seria que l’FC Barcelona executés la clàusula de recompra per un milió d’euros i després el vengués a l’UD Las Palmas, segons va informar ahir el diari La Província, el conjunt canari pagaria a l’FC Andorra prop de dos milions d’euros (la seva clàusula de rescissió és de tres milions) per fer-se amb el 50% dels drets del central, mentre que l’altra meitat seria de l’FC Barcelona.

tracking