La sub-18 femenina perd i haurà de lluitar pel bronze

Les tricolors cauen amb Albània, i avui jugaran contra Armènia

Duel entre Andorra i Albània.FIBA

La selecció sub-18 femenina va caure davant d’Albània a les semifinals de l’Europeu C de la categoria, i lluitarà avui per penjar-se la medalla de bronze davant d’Armènia. El duel va arrencar molt igualat, però amb les albaneses duent la iniciativa, per poc, en gairebé tot moment, ja que van tancar el primer període guanyant per 14-12, mentre que el matx va arribar al descans amb 31-27.

No va ser fins a la represa, quan Albània va trencar el partit amb un parcial de 19-11 al tercer quart (50-38), que acabaria sent definitiu ja perquè les noies de Cristina Andrés poguessin endur-se el triomf. Tot i això, les tricolors no van llançar la tovallola en cap moment, i van buscar una remuntada heroica que ja no es va produir amb el 67-53 del marcador final.

La selecció sub-18 femenina s’enfrontarà a les 15.30 hores davant d’Armènia, a la recerca de la medalla de bronze.