automobilisme

Ferré, quart de la general i primer de la seva categoria a Mont-Dore

El pilot de Silver Car acaricia el podi a la cita del certamen gal després de remuntar a la segona mànega

Raül Ferré, durant la cursa de Côte du Mont-Dore.ACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raül Ferré va finalitzar en quarta posició de la classificació general, i primera de la seva categoria (E2-SC/2), a la cursa de Côte du Mont-Dore, prova puntuable per al Campionat de França de muntanya de primera divisió. El cap de setmana va estar marcat per les interrupcions, i és que les precipitacions i la boira van obligar a ajornar la primera jornada de competició, mentre que el segon dia les aturades de la cursa van obligar a cancel·lar la prova després de dues de les quatre pujades previstes.

La pujada a Mont-Dore tenia un recorregut de 5.075 metres i Ferré va encetar la prova amb un temps de 2’18”824 a la primera de les pujades, que va deixar-lo al sisè lloc de la classificació general. A la segona mànega, el pilot de Silver Car va poder millorar més de tres segons el registre i va fer un crono de 2’15”142 que va deixar-lo en el quart lloc de la classificació general, a més, amb la victòria pel que fa a la categoria E2-SC/2. En el total de les dues pujades, Ferré va acumular un temps de 4’33”966, que va deixar-lo a 14”453 de Geoffrey Schatz, que va endur-se el triomf a la general de la cursa, seguit per Fabien Bourgeon i per Marc Pernot.

Després de la cursa, Raül Ferré va manifestar que “estem molt contents i satisfets. Mont-Dore és un traçat molt tècnic i complex i amb la combinació del bon pilotatge i les excel·lents prestacions actuals del cotxe podem lluitar per les primeres posicions”, i va afegir que “ara estem a dalt de tot en la categoria, a més a Mont-Dore, i això és absolutament gratificant”.

La propera cursa del Campionat de França de muntanya de primera divisió se celebrarà entre el 18 i el 20 d’agost amb un recorregut que tindrà 4.800 metres i un desnivell positiu de 336 metres.

tracking