Futbol

Álex Calvo arriba sense pressió a l'Andorra atret per l'estil de joc

L’extrem és el primer futbolista pel qual els tricolors han pagat traspàs, prop de mig milió d’euros

Nogués i Calvo durant la presentació del jove futbolista celebrada ahir.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va presentar ahir Álex Calvo, l’últim fitxatge realitzat fins al moment i el primer jugador pel qual l’entitat ha pagat traspàs. El jove extrem andalús arriba al club a canvi d’uns 500.000 euros fixos, més gairebé un milió en variables, i signa per a les properes cinc temporades, però tot i aquestes xifres el futbolista va explicar que “arribo aquí molt tranquil i no tinc cap pressió”, a més d’afegir que “sortiré al camp a fer allò que sé fer”.

Extrem hàbil, que encara i valent en l’1 contra 1, Calvo va manifestar que “vaig decidir-me per l’Andorra perquè m’agradava com jugava, com havia plantejat el projecte i per l’estil de joc”, a més d’assenyalar que “Sarabia m’ha dit que compta amb mi, que treballi i em vagi adaptant a la dinàmica de joc perquè vinc d’un futbol una mica diferent, i que flueixi dintre del camp per ser jo mateix”. Per últim, Calvo, que ja va jugar dissabte passat contra el Girona, va destacar que “arribo bé, vaig fer la pretemporada amb el Màlaga i ja vaig jugar, i estic bé de forma”, mentre que sobre el debut de diumenge a Leganés, va afirmar que “veig l’equip amb molta ambició i ganes d’arrencar, i anirem a guanyar”.

A la presentació, el director esportiu, Jaume Nogués, va asse­nyalar que espera tancar entre avui i demà un nou fitxatge, i va referir-se a les inscripcions dels futbolistes, ja que a la web de LaLiga encara en falten alguns. “No és un problema de club, sinó que a la lliga hi ha molta documentació i a vegades s’alenteix”, i va agregar que, “a més, fins que no estan inscrits a Immigració no ens donen l’OK i és una complexitat més, però creiem que tots estaran a punt”.

tracking