L'FC Andorra vol donar continuïtat divendres al triomf de Leganés

L’equip tricolor, gairebé sense respir, afronta en tres dies la segona jornada, a casa contra el Cartagena

El vestidor de l'FC Andorra va celebrar la victòria al vestidor de Butarque.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sense temps per assaborir l’estrena de la temporada amb victòria a Butarque contra el Leganés, l’FC Andorra vol donar continuïtat divendres contra el Cartagena a l’Estadi Nacional (19.00 h) al bon inici de curs a la Segona Divisió. El tècnic tricolor, Eder Sarabia, destaca que la victòria davant el conjunt madrileny va ser “un premi per arrodonir tota la feina feta a la pretemporada i que ens reforça les bones sensacions que tenim”. Sarabia espera que el primer triomf “reforci” la proposta de l’equip, tot i que “hem d’ajustar algunes coses”.

El golejador a Butarque, Rubén Bover, explica que “sabíem que seria molt complicat, però volíem començar la temporada amb bones sensacions, més enllà del resultat, i tot l’equip va estar perfecte”. El capità tricolor recorda que “l’aspecte més positiu és que aquesta temporada el segon partit és a casa”, ja que “l’any passat vam jugar quatre seguits a fora [van ser tres] i volem donar continuïtat a aquesta victòria divendres a l’Estadi Nacional i seguir creixent com a equip”. L’equip va entrenar ahir a les instal·lacions del Leganés i avui treballaran al Comunal Joan Samarra per començar a preparar el compromís de divendres a casa davant el Cartagena d’Hector Hevel, partit que obre la segona jornada. El conjunt departamental va començar la lliga amb derrota davant l’Eldenc (0-1).

TRES PUNTS PER ALMPANIS

El protagonista indirecte de la victòria de l’Andorra a Leganés va ser Christos Almpanis. A la foto de celebració alguns jugadors van formar la lletra A amb els dits per dedicar la victòria a l’extrem grec, lesionat de gravetat. Divendres els jugadors sortiran amb una samarreta de suport.

tracking