Automobilisme

Vinyes assoleix dos podis a la Porsche Cup Benelux

Doble podi de Joan Vinyes al circuit d'Assen.FOTOESPORT

Joan Vinyes va saldar el seu debut al TT Circuit Assen estant entre els més ràpids de la categoria PRO-AM de la Porsche Cup Benelux 2023. El pilot de Baporo Motorsport va aconseguir la tercera posició en cadascuna de les dues carreres que va disputar; un resultat que, mancant confirmació oficial, el situa en el podi —tercera plaça— de la provisional del certamen, quan falten només dues proves per a la seva finalització. Els 4.555 metres del traçat d’Assen, al nord dels Països Baixos, es van arribar a assolir a més de 160 km/hora de mitjana, un circuit que, tal com va apuntar Vinyes “té punts concrets molt complicats de superar sense perdre alguna dècima”. El pilot andorrà va explicar que “ens havíem marcat uns objectius que ens havien de mantenir amb opcions en la lluita pel podi de la PCCB 2023 i els hem complert”. A més, va celebrar que “hem completat la prova sense que la mecànica hagi patit cap contratemps”.