FAE

Pretemporada dels equips d'esquí alpí

Verdú ha arribat avui a Nova Zelanda, on entrenarà fins el 19 de setembre

Els equips d'esquí alpí de la FAEFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips d'esquí alpí de la FAE reinicien la pretemporada amb estades a diverses part del món, i alguns tenint ja un primer contacte amb la neu. L'equip de Joan Verdú ha arribat avui a Nova Zelanda, on farà estada fins el 19 de setembre. Per la seva banda, Cande Moreno farà estada als Alps abans de marxar a Ushuaia el 6 de setembre.

La federació informa que l'equip masculí, amb Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornellà, preveu fer una estada indoor a Lituània a finals d'agost, mentre que del 9 al 30 de setembre entrenaran a Ushuaia. Tanmateix, Àxel Esteve competirà aquests dies a algunes curses continentals a Nova Zelanda. Íria Medina, Carla Mijares, Jordina Caminal i Clàudia Garcia es troben a l'estació italiana de l'Stelvio, on estan fent tests de material abans d'anar cap a Ushuaia.

Finalment, el bloc U19 de l'equip d'Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) va fer una estada de tres dies als Països Baixos, a l'indoor de Landgraaf, i en dos dies marxaran a Saas Fee, on preveuen fer un bloc de gegant de cinc dies. El 29 d'agost començaran una estada a Xile, a Corralco. L'U16 es desplaçarà també el dia 19 a Xile, on hi seran fins el 9 de setembre.

tracking