Pablo Moreno arriba atret per l'estil

El davanter granadí exhibeix versatilitat ofensiva i talent i signa per l’FC Andorra fins al 2025

Pablo Moreno va ser presentat en el marc de Sant Romà de les Bons, a Encamp.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després del seu periple per entitats com la Juventus, el Manchester City, el Girona o el Marítimo portugués, Pablo Moreno arriba a l’FC Andorra amb la il·lusió de “créixer i sumar” i de reivindicar-se com a futbolista, tot i la seva joventut.

El davanter, que va ser presentat ahir a l’esglèsia de Sant Romà de les Bons, a Encamp, com el darrer fitxatge de l’FC Andorra, destaca per la seva versatilitat en la zona atacant i, tal com va exposar el director esportiu, Jaume Nogués, “pot jugar en diferents posicions de l’atac, és potent, amb bon u contra u i, a més, té gol”. Moreno va reconèixer que s’ha sentit atret per l’Andorra perquè “té un projecte molt interessant, és un club que està creixent molt en poc temps i, per les meves característiques de joc, és el lloc ideal”. El davanter es troba actualment en procés de recuperació d’una lesió i encara trigarà algunes setmanes a poder entrar de ple en els plans del tècnic, Eder Sarabia.

Rebaixar el suflé

El triomf a la primera jornada de lliga a Butarque, contra el Leganés, sembla haver disparat l’eufòria a l’entorn i ha fet que es comencin a fer volar coloms. Només és un partit i una primera jornada d’un total de 42, però Nogués va sortir al pas i va deixar ben clar que “hem de tenir tranquil·litat. Ens estem marcant unes expectatives que no ens estan fent bé, i marcar-nos un objectiu concret seria un error molt greu, perquè no ens porta enlloc”. En aquest sentit, el director tècnic tricolor va afegir que “hem de ser realistes i el creixement ha de ser a poc a poc”. D’altra banda, Nogués va confirmar que el club treballa per acabar d’arrodonir la plantilla abans que finalitzi el mercat, el 31 d’agost a les 23.59 hores. En principi, s’esperen tres moviments més. Dues entrades -un extrem i un davanter centre golejador- i una sortida -la del central Diego Alende-, ja que Sarabia té overbooking en l’eix de la defensa, amb sis centrals a la seva disposició. Tot i això, Nogués va comentar que “hi pot haver alguna sortida, però, si no es dona, estarem encantats amb l’actual plantilla”. L’equip tricolor realitzarà avui al Comunal el darrer entrenament abans de rebre demà a les 19.00 hores el Cartagena a l’Estadi Nacional.

tracking