tennis

Jiménez perd a la primera ronda prèvia de l'US Open

La sud-coreana Han Na-Lae s’endú el triomf en dues mànegues

Vicky Jiménez va caure a la primera ronda.US OPEN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva va acomiadar-se de primer moment de la fase prèvia de l’US Open i va caure derrotada davant de Na-Lae per un doble 6-3. La sud-coreana, actual número 243 del rànquing de la WTA, va mostrar-se més sòlida, especialment en el servei, i va aconseguir el passi a la segona ronda de la prèvia.

El duel va arrencar bé per a Jiménez Kasintseva, i és que va trencar el servei a la tennista asiàtica al primer joc. Però Na-Lae va respondre-li amb la mateixa arma, i la tricolor va perdre també el seu segon servei, deixant el set 3-1. Vicky va poder retallar distàncies amb el 3-2, però la sud-coreana va aconseguir el seu tercer break consecutiu per posar el 4-2, i acabar tancant la primera mànega, posteriorment, amb el 6-3.

Al segon set, la tricolor va poder mantenir el seu primer servei, però no així amb el segon, fet que va poder donar un primer avantatge a la sud-coreana (2-1). Les dues jugadores van seguir amb un intercanvi de cops, i mantenint el seu servei fins al novè joc del partit, on Han Na-Lae va trencar el servei a Jiménez Kasintseva per tancar el set, i el partit, amb un 6-3.

Amb aquesta derrota, la tennista del Principat va tancar la seva participació aquesta temporada en un Grand Slam, amb un balanç de tres derrotes de primer moment a l’US Open, Wimbledon i Roland Garros, i arribar a l’última prèvia a Austràlia.

tracking