Raúl Lizoain marxa cedit fins a final de temporada al Cartagena

El porter acaba contracte el 30 de juny i podria no jugar més amb l’FC Andorra, tot i que té una clàusula de renovació si l’equip puja

Lizoain, en un duel del curs passat.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Raúl Lizoain abandona l’FC Andorra i jugarà cedit fins al final de temporada al Cartagena, tal com va informar l’entitat tricolor ahir. De fet, el porter canari podria no jugar més sota les ordres d’Eder Sarabia, ja que el seu contracte finalitza el pròxim 30 de juny, tot i que té una clàusula de renovació en cas d’ascens a Primera Divisió.

El porter va arribar a la disciplina tricolor l’estiu passat cridat a ser titular, però Eder Sarabia va optar per alternar la titularitat entre ell i Nico Ratti (en menor mesura també amb Marc Vidal), i Lizoain va acabar disputant un total de 16 partits de lliga com a titular, a més de jugar també la final de la Copa Catalunya que l’FC Andorra va guanyar a domicili contra el Badalona.

D’altra banda, un dels fitxatges d’aquesta campanya, Julen Lobete, va mostrar-se ahir convençut que “si seguim així entrarem als play-off”, quan va ser preguntat sobre en quina posició preveu que pugui acabar l’equip aquesta campanya. L’extrem va referir-se també als primers partits com a tricolor, on se’l va veure incisiu per la banda i només va faltar-li el gol. “Són els dos primers partits i estic segur que cauran molts gols”, va destacar el basc, que va aventurar-se a dir que “contra l’Amorebieta [proper rival dels tricolors el diumenge] mullaré segur”.

L’equip farà demà l’últim entrenament al país, i posteriorment marxarà en direcció a Saragossa, on farà nit. A la jornada de dissabte es desplaçarà cap a Bilbao, per jugar diumenge a la Ciutat Esportiva de Lezama contra l’Amorebieta, ja que el seu camp no està habilitat per LaLiga.

L'FC ANDORRA REBRÀ 500.000 EUROS DE GOVERN

L’FC Andorra rebrà 500.000 euros per part del Govern en concepte d’ajuda a l’esport professional, segons un edicte que va publicar ahir el BOPA (Butlletí Oficial del Principat d’Andorra). Aquest de l’Executiu es tracta d’un pagament únic anual vinculat a la Llei del Pressupost. A més, aquest import s’afegeix també a altres societats públiques, com Andorra Turisme, que també fa algunes aportacions a l’FC Andorra en concepte de patrocini, ja que, per exemple, el logotip de la societat apareix als pantalons de joc de l’equip tricolor aquesta temporada.

tracking