Bàsquet

Derrota en el primer assaig

El MoraBanc enceta la pretemporada caient contra el Limoges en un duel d’alts i baixos

Rafa Luz en un moment del partit d'ahir a Encamp.BCA / LLUÍS MARTÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va encetar la pretemporada amb una derrota per 77-82 davant del Limoges CSP a la cinquena edició del Trofeu Encamp celebrat ahir al Complex Esportiu i Sociocultural de la parròquia encampadana. El primer tastet del projecte tricolor va demostrar, com és ben lògic amb poc més d’una setmana d’entrenaments, que encara queda molta feina per fer. Però també es va veure que en aquesta plantilla la qualitat hi és, i aquest és un punt més que important per aconseguir l’objectiu en el retorn a l’ACB.

El duel no va tenir molta més història que la d’un partit de pretemporada, i més sent el primer, amb poc ritme per moments, espessor, falta de ritme i encert, i perdent moltes pilotes. A més de les baixes ja conegudes de Harding i Dos Anjos, tampoc va vestir-se de curt un dels nous, el temporer Andrew Goudelock, amb unes petites molèsties inherents a la pretemporada. Sí que va tenir minuts, en canvi, l’últim a arribar, Pierre Oriola, i els nouvinguts Okoye, Somogyi, Starks, així com el retornat Tyson Pérez, que va deixar jugades pel record com un espectacular tap al tram final del partit.

El matx va arrencar bé pel MoraBanc, fent mal amb Maric des de dins, i també amb amenaces en el joc exterior, com en un triple sobre la botzina de Natxo Llovet i una acció posterior que situava el 19-17 favorable als tricolors. Però, a partir d’aquí, es van fondre els ploms, i un 0-11 de parcial dels francesos va fer tancar el primer quart amb el 19-28 al marcador. La ferida seguia oberta amb un 0-5 de sortida, però un triple de Rafa Luz va aturar la sagnia, i va ser el punt de partida d’una reacció del MoraBanc, que va situar-se a set (34-41), en una acció que va acabar amb lesió de Natxo Llovet, en un duel que va marxar 39-47 al descans.

A la represa, els francesos van arrencar millor, i és que més enllà d’un triple aïllat de Borg, van mostrar-se millors de sortida, fent mal per dins, per fora, corrent, i en estàtic, obligant Natxo Lezkano a aturar el partit amb el Limoges 15 amunt (47-62). L’esbroncada del tècnic va semblar tenir efecte, i va portar un 5-0 de sortida pel MoraBanc, en un tercer quart que va tornar a finalitzar malament pels tricolors amb el 55-70.

Un 6-0 de sortida va fer que el MoraBanc tornés a situar-se per sota dels deu punts de distància, però els visitants van tornar a marxar 13 amunt i deixar el duel encarrilat. Oriola, amb sis punts a l’últim quart, i Starks, des del triple, van intentar evitar-ho, però els francesos van tornar a posar una marxa més. Tot i que el resultat és possiblement el menys important a la pretemporada, els tricolors van buscar capgirar el marcador en tot moment, però no van poder culminar-ho en un duel que va acabar 77-82 amb un triple sobre la botzina de Tyson Pérez en el seu retorn al MoraBanc Andorra.

La propera cita d’estiu, diumenge contra un UCAM Múrcia amb vells coneguts com Diagne, Jelínek o Ennis.

Marin Maric llança un tir lliure durant el primer amistós del MoraBanc Andorra.

tracking