Futbol

Eder Sarabia considera "lamentable i denunciable" l'afer Luis Rubiales

L'entrenador de l'FC Andorra ha parlat d'aquests actes abans de la compareixença del president de la federació espanyola      

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l'FC Andorra, Eder Sarabia, ha qualificat els actes del president de la Reial Federació Espanyol de Futbol (RFEF) Luis Rubiales a la final del Mundial femení de "lamentables i denunciables". L'entrenador de l'equip tricolor ha aprofitat la seva compareixença pública abans del viatge de l'equip cap a Bilbao, ondiumenges'enfronten a l'Amorebieta a Lezama, per tractar l'afer, unes declaracions fetes abans de l'aparició de Rubiales i de la intenció del mandatari de la RFEF de no dimitir del seu càrrec. Sarabia ha explicat que"em sembla molt trist que un èxit tan important com el que ha aconseguit la selecció espanyola femenina perdi valor o hagi quedat deslluït per això. Son coses que no poden passar, que son lamentable si denunciables i hi ha d'haver decisions perquè no pot ser".

L'entrenador de l'Andorra ha afegit que"espero que sigui un punt d'inflexió perquè, realment, canviïn les coses de veritat, tant en el futbol com a la societat. En el món de futbol, per exemple, s'han normalitzat coses que no son normals quan al futbol femení es diules nenesi no diemels nensa un partit masculí o quantes vegades s'ha sentit direl futbol és per a homeso ques'han de posar collons. Hem normalitzat tot això i és un masclisme que sura en l'ambient i, sent el futbol una eina per donar-hi exemple, estem trigant en posar fil a l'agulla i que tot pugui canviar"

Eder Sarabia

tracking