futbol sala

El Sideco Encamp perd contra el Cosmos d'Estònia

Els tricolors s’avancen, però acaben caient a la segona jornada

L'equip encampadà, a Eslovàquia.SIDECO FC ENCAMP

El Sideco FC Encamp va sumar la segona derrota a la fase preliminar de la Lliga de Campions de futbol sala després de perdre per 1-4 davant del Cosmos d’Estònia. El gol d’Alves al primer minut va donar certa esperança als encampadans, però al minut 12, els estonians van poder empatar gràcies a una diana de Tsernei.

El duel estava igualat, però 32 segons al tram final de la primera meitat van acabar de canviar el partit, ja que les dianes de Katerynin i de Molero van posar l’1-3 que feia obrir forat al Cosmos. La ferida hauria pogut ser més gran, però precisament Molero va fallar un penal just abans de passar pels vestidors.

A la represa, els encampadans ho van intentar, tot i que sense gaire èxit, i el que va acabar arribant va ser, de nou, la diana del Cosmos, obra de Katerynin, que va acabar deixant el partit en el definitiu 1-4.

El conjunt encampadà s’acomiadarà demà de la Lliga de Campions de futbol sala amb el tercer i últim partit d’aquesta lligueta de la ronda preliminar que s’està disputant a l’Sportová Hala Arena de Lucenec. El Sideco FC Encamp tancarà la seva participació europea d’aquesta campanya amb el partit contra el PYF Saltires, que se celebrarà demà a les 16.00 hores.