futbol sala

El Sideco Encamp tanca el periple a la Champions amb una nova derrota

Carlos Barbosa i l'FC Encamp, eliminats.FC SIDECO ENCAMP

El Sideco Encamp va acomiadar la seva presència a la fase preliminar la UEFA Futsal Champions League amb una tercera derrota. L’equip encampadà va caure contra el conjunt escocès del Perth Youth Futsal Saltires per 0 a 6, en un partit en què els d’Álex Carvalho van merèixer més. El partit disputat a l’Športová Hala de la localitat eslovaca de Lučenec ja no va començar bé, ja que el conjunt escocès va inaugurar el marcador als cinc minuts i, poc abans del descans, van anotar el segon. Massa càstig pel Sideco Encamp, que va tenir diverses opcions per poder marcar, però que va ser víctima de les pròpies errades.

A la represa va continuar la mateixa tònica, amb els encampadans tenint ocasions per a poder retallar el marcador i amb el PYF Saltires aprofitant les que tenia. Tot i la gran actuació del porter, Aitor Rubio, els escocesos van fer el tercer i van aprofitar el tram final del partit per arrodonir amb tres gols més (Steedman, Brand i Laurie) un marcador final massa dur pels encampadans. El Sideco, així, marxa de la Champion sense poder puntuar.