Mobilitat

Talls de trànsit per La Vuelta

La circulació quedarà afectada de les 15 a les 18 hores des de la frontera hispanoandorrana fins Arinsal

Recorregut de l'arribada de La Vuelta a Arinsal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arribada de La Vuelta a Espanya provocarà avui talls de trànsit d'unes tres hores des de la frontera de riu Runer fins a l'estació d'Arinsal. L'executiu va informar fa unes setmanes que la circulació quedaria afectada de les 15 a les 18 hores en tot el recorregut que faran els ciclistes, amb arribada a Arinsal.D'aquesta manera, el pas per la General 1 entre la frontera i l'avinguda Tarragona quedarà tallat a partir de les 15 hores; a la General 2 entre Escaldes-Engordany i Canillo a partir de les 15.30 hores, i a la General 3 entre Ordino i la Massana a partir de les 16.15 hores.

La previsió és que la caravana publicitària que acompanya alsciclistesentri per la frontera amb Espanya a les 14.56 hores i el primer ciclista accedeixi al país cap a les 16.11 hores. L'arribada del primer ciclista al final d'etapa deComallemplea l'estació d'Arinsal s'espera per a les 17.30 hores. A més, la carretera C-14 quedarà tallada des de les 13 hores i es recomana sortir del país per la fronterafrancoandorrana, o un cop a la Seu d'Urgell fer-ho en direcció Puigcerdà.

Cal recordar que la carretera de Comallemple porta tallada al trànsit des d'ahir a les 12 hores per instal·lar el dispositiu de l'arribada. Tanmateix, l'aparcament d'Arinsal està inoperatiu i també resten tancats fins demà els aparcaments descoberts del Parc Central i de Prada Guillermó d'Andorra la Vella.

L'estat dels talls es podrà seguir el directe al lloc web i l'aplicació de Mobilitat. A més, els vehicles policials del dispositiu de seguretat portaran banderes per indicar quan es tallen i es reobren les vies. Així, indiquen que els vehicles policials passaran amb banderes vermelles per informar del moment en què es tanca aquella carretera, mentre que quan passin amb una de verda voldrà dir que es reobren.

Talls per demà

Demà les afectacions de trànsit es limitaran a Andorra la Vella i a Sant Julià. Els talls seran a partir de les 13 hores i afectaran la General 1 a l'avinguda Tarragona, l'avinguda Salou, vial de Pobladó, la Margineda, Aixovall, Sant Julià de Lòria i la frontera amb Espanya. Es recomana evitar circular per la General 1 en sentit sud de les de les 12 fins a les 14 hores.

tracking