ESPORT

El bàsquet femení tanca les estades de pretemporada del Barça a Encamp

Per segon any la parròquia acull els entrenaments del club

Recepció a l'equip Barça CBS, aquesta tardaComú Encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Les estades professionals de pretemporada del Barça que ha acollit Encamp durant aquest estiu finalitzen divendres amb l'equip de bàsquet femení Barça CBS, que per segon any, estarà a la parròquia preparant la temporada amb diversos entrenaments i activitats.

La cònsol major, Laura Mas, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot i el conseller d'Esports Infància i Joventut, Xavier Fernández, han rebut aquesta tarda a les jugadores i membres del Barça CBS per donar-los la benvinguda i desitjar-los un gran curs esportiu.

El conseller Fernàndez ha destacat que des del comú "estem molt satisfets amb l'activitat esportiva que hi ha hagut a la parròquia durant tot l'estiu, on hem acollit estades d'esports molt diferents: bàsquet, handbol, hoquei patins, futbol sala... cada setmana hem rebut a algun equip".

Pel que fa a l'estada del Barça CBS, Fernàndez ha recordat que van venir dilluns i que "estaran a Encamp durant tota la setmana". Destacant, a més, "el partit que tindrem dijous entre el Barça CBS i el Cadí la Seu en el marc del V Trofeu Encamp de bàsquet". L'esdeveniment és el segon partit que acull enguany el trofeu i tindrà lloc a les 20 hores al Complex Esportiu d'Encamp. Les entrades es poden adquirir a comuencamp.ad.

D'altra banda, l'entrenador del Barça CBS, Isaac Fernández ha donat les gràcies al comú per l'acollida i ha explicat que el fet de tornar a Encamp per segona vegada "ens anima. L'any passat ens va donar molta sort venir, vam tenir una gran temporada i teníem clar que volíem repetir". Pel que fa a l'estada, ha assegurat que l'aprofitaran per "conèixer-nos, ja que l'equip és pràcticament nou i per fer pinya". A més "les instal·lacions, que estan molt bé, tant el gimnàs com la pista, ens ajudaran a preparar l'equip el millor possible per a l'inici de la Lliga".

tracking