Anglaterra supera per la mínima la selecció sub 17

Els tricolors tanquen la primera fase sense aconseguir cap punt

Els jugadors anglesos celebrant un dels gols contra Andorra.WSE

Publicat per

La selecció sub 17 d’hoquei patins va tancar la primera fase del Campionat d’Europa de la categoria que es disputa a la localitat italiana de Corregio amb una derrota per la mínima per 3 a 2 davant d’Anglaterra.

El matx va arrencar bé per als tricolors, i és que Guillem López va poder obrir el marcador al sisè minut de joc, però en tot just 56 segons el partit va canviar com un mitjó i les dianes de Taiga Darbyshire i de Mackenzie Allen van col·locar els anglesos per davant passat l’equador de la primera meitat. Just a l’inici de la represa, Darbyshire va anotar el segon gol del seu compte particular. Izan Cristeto va fer el 3 a 2 a set minuts del final, i tot i els intents a la recerca de l’empat la victòria va acabar sent per al conjunt anglès.

Després del partit, el seleccionador, Manel Rubio, va manifestar que “no estem satisfets per la derrota, però avui hem fet un pas endavant tant en l’àmbit ofensiu com defensiu”, i va agregar que estan “satisfets pel joc, però encara ens penalitzen les errades”.