Piragüisme

Doria i Pellicer obren la Copa del Món de la Seu d'Urgell

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria i Laura Pellicer debutaran avui a la Copa del Món de piragüisme de la Seu d’Urgell, que es disputarà fins diumenge al Parc Olímpic del Segre de la capital de l’Alt Urgell.

Les dues palistes de la federació s’estrenaran en les eliminatòries de la modalitat de canoa, que es disputaran a partir de les 14.00 hores. La primera a debutar serà Pellicer, que sortirà la sisena pels volts de les 14.05 hores, mentre que Doria ho farà en 31a posició pels volts de les 14.30 hores. Les 20 primeres de les 39 participants es classificaran directament per a les semifinals, mentre que la resta tindrà una segona oportunitat amb la repesca que es farà des de les 15.45 hores, en què les deu millors passen a la semifinal, que es disputarà demà.

A més de les possibles semifinals i final de canoa, Doria i Pellicer disputaran demà al matí les eliminatòries de caiac, amb les possibles semifinals i final dissabte al matí. La Copa del Món de la Seu d’Urgell es tancarà diumenge amb la celebració de la competició de caiac cros, que s’estrenarà com a modalitat olímpica a París 2024.

tracking