ciclisme

Segon triomf seguit de Groves i Evenepoel és més líder

L’australià Kaden Groves va sumar ahir la segona victòria consecutiva a la Vuelta a Espanya després d’imposar-se a la cinquena jornada de competició, entre Morella i Borriana, a la província de Castelló. El corredor de l’Alpecin-Deuceninck va tornar a ser el més ràpid a l’esprint final i va segellar així el segon triomf parcial a la ronda espanyola.

A la general, el belga Remco Evenepoel segueix com a líder, però ara té 11 segons de marge respecte al resident Enric Mas. El ciclista del Soudal Quick-Step va aprofitar un esprint bonificat a 11 quilòmetres de l’arribada per augmentar la diferència respecte a la resta de competidors. Lenny Martínez és tercer a 17 segons i Jonas Vingegaard ocupa el quart lloc a 37 segons.

La Vuelta tindrà avui la segona etapa de muntanya amb l’arribada al pic Negre de l’observatori astrofísic de Javalambre, un port de primera categoria amb pujades per sobre del 15%.