piragüisme

Doria passa a semifinals i Pellicer en queda a fora

Totes dues palistes van haver de jugar-se el lloc a la repesca

Doria, durant les eliminatòries d'ahir.MARC ETXANIZ / SEGRE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va passar a les semifinals de canoa de la Copa del Món de la Seu d’Urgell que es disputa fins diumenge, mentre que Laura Pellicer va quedar-ne a fora per menys de vuit dècimes de segon.

Cap de les dues palistes de la federació van poder passar a la primera ronda (ho feien les 20 millors classificades), ja que Mònica Doria va ser 35a i Laura Pellicer, 38a. En el cas de Doria, va obtenir el millor temps, però va rebre una penalització de 50 segons després que el jurat considerés que no havia passat una de les portes, concretament, la 20. Un fet similar va patir Pellicer, que va tenir 54 segons de sanció, 50 per saltar-se la mateixa porta i quatre més per tocar les portes 11 i 19.

A la repesca, Pellicer va fer el millor temps quan va baixar, però la resta de competidores van anar-la avançant i va quedar-se a 0”77 de passar a semifinals. Doria, que sortia de les últimes, no va arriscar i va classificar-se amb el sisè millor temps.

Totes dues disputaran avui al matí les eliminatòries de caiac i a la tarda Doria també les semifinals i possible final de canoa.

tracking