Piragüisme

Doria se salta una porta i acaba en última posició a la final de canoa

La palista havia estat vuitena a les semifinals, però una errada en el tram final la deixa sense opcions de lluitar pel podi

Mònica Doria, ahir durant la competició al Parc Olímpic del Segre.Agustí Cucurulls / segre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va acabar en desena i última posició a la final de canoa de la Copa del Món de la Seu d’Urgell després de saltar-se una porta al tram final del recorregut, quan lluitava per les posicions capdavanteres. Igual que va passar-li dijous a la primera mànega de la qualificació, la palista no va passar correctament la porta 20 del Parc Olímpic del Segre i va rebre 50 segons de penalització, que van deixar-la sense opcions de podi.

Doria va arrencar la competició de canoa amb bones sensacions ahir, i és que va disputar les semifinals a primera hora de la tarda, en què va finalitzar en vuitena posició, assegurant el pas a la gran final. La palista va fer un temps de 110”11 i va acabar a 2”77 del millor temps, de Jessica Fox, després d’haver rebut dos segons de penalització per tocar la porta 12 del recorregut.

Ja a la gran final, Doria va iniciar la tercera el seu recorregut i marcava els millors temps parcials en tot moment fins que al tram final de la baixada la porta 20 va deixar-la sense opcions de res. Al final, la palista va completar la prova amb un temps de 162”72, a 55”63 de la vencedora, l’australiana Jessica Fox. L’alemanya Andrea Herzog i la britànica Kimberley Woods van completar el podi.

La bona notícia d’ahir per a Doria va ser la classificació per a les semifinals en la modalitat de caiac, objectiu que no va poder assolir Laura Pellicer. Cap de les dues va poder classificar-se a la primera després de ser 31a i 35a, respectivament (es classificaven les 20 primeres), i van haver de disputar la repesca. A la ronda decisiva, Doria va mostrar el seu millor nivell aconseguint el millor temps amb 103”12 tot i sumar dos segons de penalització, mentre que Pellicer va ser 13a a només 0”62 d’accedir a les semifinals.

Precisament Doria disputarà des de les 8.30 hores la semifinal de caiac, i en cas de classificació participarà a la gran final a partir de les 11.34 hores.

CLASSIFCACIÓ

FINAL CANOA

1. Jessica Fox (Austràlia) 107”09

2. Andrea Herzog (Alemanya) a 0”08

3. Kimberley Woods (G. Bretanya) a 1”93

10. Mònica Doria (Andorra) a 55”63

tracking