surf de neu

Estevez i Da Cruz, a Madrid abans d'anar a Xile

Estevez i Da Cruz, a Madrid.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de boardercross de surf de neu de la FAE (Federació Andorrana d’Esquí) format per Maeva Estevez i Mario da Cruz va tancar una estada de tres dies a Madrid en un complex de neu indoor per preparar la propera temporada.

Els dos surfistes de la federació van ser entre dilluns i dijous d’aquesta mateixa setmana a la capital espanyola per tocar neu dintre de la instal·lació indoor, com a prèvia abans de marxar a Xile a l’estada principal d’aquesta pretemporada. A Madrid, a més dels entrenaments amb neu, Estevez i Da Cruz van realitzar sessions de gimnàs i de força, a més de realitzar alguns entrenaments en skate.

Un cop tornat de Madrid, l’equip de boardercross de la FAE prepara l’estada més important de la pretemporada, que durà Estevez i Da Cruz fins a Xile en una concentració que està prevista que duri gairebé un mes, entre el 8 de setembre i el 2 d’octubre. Més enllà dels entrenaments habituals de pretemporada per tastar la neu xilena, tots dos surfistes competiran també en algunes curses de la SAC (Copa de Sud-amèrica).

tracking