Hoquei patins

La selecció sub 17 cau golejada davant de Suïssa

Duel de la sub 17 davant de Suïssa.WSE

La selecció sub 17 d’hoquei patins va perdre per 0 a 5 davant de Suïssa i lluitarà avui pel setè i vuitè lloc (penúltim i últim) de l’Europeu de la categoria. Els tricolors van anar a remolc durant tot el partit i abans d’arribar al primer minut ja perdien, tot i que no va ser fins a la segona meitat quan el conjunt suís va anotar els quatre gols restants per deixar el marcador en el definitiu 0 a 5.

El seleccionador, Manel Rubio, va manifestar que “a la segona part hem deixat de jugar a nivell col·lectiu i hem fet la guerra pel nostre compte, i hem fet un pas enrere en defensa, en lloc de fer-lo endavant”.

Els tricolors s’enfrontaran a les 10.00 hores a Anglaterra en la lluita per la setena posició d’aquest Europeu sub 17.