hoquei patins

La sub-17 tanca l'Europeu amb una victòria davant d'Alemanya

Una diana de Guillem López al tram final del partit dona el triomf als tricolors

Un instant del partit d'ahir.WSE

La selecció sub-17 d’hoquei patins va tancar el Campionat d’Europa de la categoria amb una victòria per 5-4 davant d’Alemanya amb un gol de Guillem López a menys de dos minuts per al final que va donar la setena i penúltima posició final als nois dirigits per Manel Rubio.

El duel no va arrencar gens bé per la sub-17, i és que els gols de Böcker i Halek en menys d’un minut van posar el 0-2 per Alemanya. Marc Avilés va poder retallar diferències, però Halek, de nou, va situar l’avantatge en dos gols abans del descans. A la represa, la selecció va mostrar-se millor, i les dianes de Pol Fernàndez i Guillem López van empatar el duel a 11 minuts pel final, i Marc Avilés va segellar la remuntada amb el 4-3 a dos minuts pel final. Només 14 segons després, Keil va tornar a igualar el matx per als teutons, però ahir va sortir cara per Andorra, i tot l’esforç de la setmana es va veure recompensat amb el definitiu 5-4 de Guillem López a 1’40” per al final. El seleccionador Manel Rubio va manifestar sobre el triomf que “ens sentim contents i orgullosos per fi que la feina que hem anat fent prèviament hagi vist la llum”, i va agregar que “Alemanya dilluns ens va guanyar 7-1, i això evidenciava que teníem molt a millorar i ho hem fet”. Per últim, Rubio va assenyalar que “hem de seguir-nos preparant i seguir treballant des de la base”.