L'FC Andorra perd al darrer sospir un partit boig contra el Mirandés (4-3)

L'equip tricolor iguala un 3-1 advers en dos minuts però cau al minut 98

L'FC Andorra ha perdut a Anduva davant el MirandésFC Andorra

L'FC Andorra ha perdut a Anduva davant el Mirandés en un partit ple d'alternatives i un embogit al tram final. Al minut 90 l'equip tricolor perdia per 3 a 1 i, en dos minuts, Iván Gil i Pampín col·locaven un empat a 3 que semblava definitiu fins que, en la darrera jugada del partit, al minut 98, Carlos Martín feia d'esperó el 4 a 3 definitiu. L'Andorra ha anat sempre a remolc després d'una primera part on s'ha vist superat per l'equip local i on les errades han condemnat el grup d'Eder Sarabia que ha anat a la mitja part ja amb 2 a 0 en contra. La tendència del partit, els gols de Gabri i el primer de Carlos Martín, màxim golejador de la categoria, i les sensacions han obligat al tècnic tricolor ha fer quatre canvis al descans i l'equip ha tingut un altre aire. Diego Alende ha retallat el marcador al minut 66 i abans del 90, Godoy feia des del mig camp el tercer pel Mirandés. A partir d'aquí el partit va entrar en combustió en el temps afegit i tot i la fe de l'Andorra l'equip ha encaixat la tercera derrota consecutiva. El proper partit de l'equip tricolor serà eldilluns18 a l'Estadi Nacional davant l'Oviedo.