La selecció perd a Suïssa en el darrer ball d'Ilde Lima (3-0)

El central s'acomiada després de 137 partits i 26 anys amb la samarreta d'Andorra

La selecció ha perdut a Sion contra Suïssa per 3 a 0Xavi Miró / FAF

La selecció ha perdut a Sion contra Suïssa per 3 a 0, en un partit que a falta només de vuit minuts només cedia per un gol. L'enfrontament, corresponent a la sisena data de la fase de classificació per a l'Eurocopa, quedarà marcat pel comiat definitiu d'ldefons LIma després de 137 internacionalitats i 26 anys amb la samarreta del combinat nacional. El central ha pogut dir adéu a la gespa, ja que ha sortit com a titular i capità i ha disputat 23 minuts abans de ser substituït per Cucu. Andorra ha jugat molt ordenada i ha mantingut durant gairebé tot el partit un gran exercici defensiu, anul·lant el domini amb pilota de Suïssa. Als quatre minuts de la represa, Itten ha inaugurat el marcador i només els darrers desajustos dels homes de Koldo Álvarez de Eulate al darrer tram ha permès els helvètics arrodonir un resultat més ampli. Xhaka, amb un xut des de fora de l'àrea al minut 85, i Shaqiri, de penal al 93' han establert el 3 a 0 final. El proper partit de la selecció a la fase serà el 12 d'octubre a l'Estadi Nacional davant Kosovo.