Esquí

Doble estada a França de l'equip d'esquí de fons

L'equip femení a Villard-de-Lans.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip d’esquí de fons de la FAE (Federació Andorrana d’Esquí) segueix posant-se a punt per a l’inici de la temporada i ve de realitzar una doble estada de preparació a França. El conjunt masculí, amb Irineu Esteve al capdavant, va passar uns dies d’entrenament a Font Romeu, mentre que Carola Vila i Gina del Rio van fer-ho a Villard-de-Lans.

En el cas d’Esteve, després dels problemes físics, va començar a rodar en roller-ski, i també va augmentar la intensitat de les sessions. A més, va admetre que “tot va bé, tot i que encara no estic en forma”. De la seva banda, l’equip femení, amb Vila i Del Rio, va arribar a Villard-de-Lans el 4 de setembre per fer una concentració d’una setmana amb entrenaments de roller-ski, abans de marxar el dia 24 a Passo Stelvio (Itàlia) si les condicions de neu són òptimes.

D’altra banda, en esquí alpí, l’equip masculí de tècnica va participar a l’eslàlom de la Copa de Sud-amèrica celebrat a Cerro Castor, a l’Argentina. Bartumeu Gabriel va ser el millor andorrà classificat assolint una 15a posició. Bartu va finalitzar a 2”59 del vencedor de la prova, l’austríac Joshua Sturm, acompanyat al podi pel francès Paco Rassat, i pel suec William Hansson, que va ser tercer. A més, Àlex Rius va finalitzar en la 19a plaça a 2”77 del triomf, mentre que Xavi Cornella va quedar fora en no poder completar la primera de les dues mànegues.

tracking