L'Engordany avança cap a la desaparició

L’entitat va encaminada cap a la desaparició després que la Batllia admeti a tràmit una de les demandes per impagaments

Penúltim partit de la UE Engordany, amb l'anada de la promoció del curs passat contra el Carroi.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Unió Esportiva Engordany està –si és que no tenia ja una situació més que complicada– tocada de mort després que la Batllia admetés a tràmit una demanda per impagaments, després dels problemes que el club va arrossegar al llarg de la temporada passada amb alguns dels futbolistes afectats, en una quantitat propera als 100.000 euros. Els problemes econòmics fan que, a més, el club no tingui cap jugador inscrit a tot just deu dies de l’inici de la Lliga Unida (Segona Divisió), fet que aboca el club liderat als despatxos per Christian Cellay cap a la desaparició.

La plantilla de l’Engordany va patir problemes amb les nòmines durant la temporada passada i van estar tres mesos sense cobrar, fet que va comportar que els jugadors es plantessin i no es presentessin a dos partits de la Lliga Multisegur, quedant a una incompareixença que l’entitat fos exclosa de la competició. Finalment, aquesta circumstància no va produir-se i els sis jugadors internacionals que en aquell moment hi havia a la plantilla (Víctor Bernat, Lluís Blanco, Marc García, Marc Pujol, Jordi Rubio i Xavi Vieira) van ajornar de manera momentània el cobrament d’una part dels diners que els corresponia per les convocatòries amb la selecció, perquè l’entitat pogués pagar la meitat de les nòmines (un mes i mig) a tota la plantilla, i així poder salvar temporalment el club.

La solució promesa des de l’entitat, però, no va acabar arribant i l’equip va baixar a la Lliga Unida després de caure a la promoció davant del Carroi. Amb aquest descens i sense novetats de l’entitat pel que fa a les nòmines impagades, els futbolistes van presentar una demanda contra el club pels impagaments, en què es reclamava una quantitat d’uns 100.000 euros en total, i la Batllia va admetre a tràmit una de les demandes, en concret la de Marc Pujol, a més d’emplaçar el president de l’entitat en un altre dels processos civils que té oberts a causa d’aquests impagaments.

tracking