Evitar els impagaments, prioritat del nou mandat de Fèlix Álvarez

El president de la federació admet que és una de les coses a millorar en aquesta nova etapa

Fèlix Álvarez, després de l'assemblea general electoral celebrada ahir.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’assemblea general electoral de la Federació Andorrana de Futbol celebrada ahir en un hotel de la capital no va tenir sorpreses i va proclamar Fèlix Álvarez president de l’ens per segon mandat. El fins ara màxim dirigent de la FAF va ser l’únic candidat que va presentar-se i va obtenir un total de 24 vots de 25 possibles (l’altre va ser en blanc), així que l’exfutbolista seguirà com a màxim responsable de l’entitat fins al 2027, igual que la junta directiva que va acabar el mandat, que continuarà de manera íntegra. Durant el seu discurs dirigit a l’assemblea, Álvarez va agrair “el suport de tothom” i va manifestar que “esperem no defraudar-vos”. També va assenyalar que “ja tenim l’experiència de quatre anys, ens veiem amb ganes i intentarem fer-ho millor”, a més de recordar a tots els assembleistes que “les portes de la FAF sempre estan obertes i estem a la vostra disposició”.

Un cop finalitzada l’assemblea, Álvarez va explicar als mitjans de comunicació que resoldre els problemes econòmics dels clubs i els impagaments d’alguns dels equips és una de les seves prioritats en aquest mandat, va asse­nyalar que “intentar que això no passi és un dels reptes que tenim”, i va agregar que “des de la federació ja hem posat les eines a nivell de control econòmic, o a nivell d’ajudes en la gestió, tot i no ser una feina que ens pertoqui”. Per últim, va afirmar que “és una de les coses que ens han quedat de l’anterior mandat i li donarem prioritat”.

Encara en l’àmbit econòmic va admetre que alguns clubs podrien estar interessats a convertir-se en una SAOE (societat anònima amb objecte esportiu) com ja ha fet l’Inter Escaldes, i que pot ser una bona solució per evitar els problemes econòmics de les entitats, perquè “ens garantim una responsabilitat”.

Pel que fa a altres aspectes, un dels temes principals en aquests quatre anys serà el de les infraestructures, i Álvarez va explicar que una de les possibilitats que volen treballar és aconseguir-ne alguna per al futbol sala. Pel que fa al futbol, va manifestar que “l’estadi d’Encamp segueix el curs previst, i possiblement es pugui inaugurar el setembre o l’octubre de l’any vinent, i de moment s’estan complint els terminis”. A més, per últim va obrir les portes de la FAF a Ilde Lima, un cop retirat de la selecció, i va afirmar que “el seu bagatge és molt important”.

tracking