La nova Lliga Multisegur de deu equips alça el teló

L'Atlètic Escaldes és el vigent campió.FAF

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La nova Lliga Multisegur Assegurances, que estrena format amb deu equips, alçarà avui el teló amb la disputa del duel entre UE Santa Coloma i FC Ordino. Una de les novetats, més enllà de l’ampliació de la competició amb dos equips més, és que les jornades arrencaran els dissabtes al vespre amb un duel, mentre que els altres quatre se seguiran disputant al llarg de diumenge com era habitual durant els últims anys.

Un Atlètic Escaldes força renovat defensarà el títol i ho farà debutant contra un dels equips acabats de pujar, l’FC Pas de la Casa. Els altres dos conjunts que van pujar, s’enfrontaran a la Penya Encarnada, en el cas del CF Esperança, i al Carroi, en el cas de l’Atlètic Amèrica. L’últim duel de la jornada serà entre Inter Escaldes i FC Santa Coloma, dos dels aspirants a fer-se amb el títol, que encetaran el curs motivats després de la bona actuació que van tenir a les prèvies europees.

Diari TV seguirà emetent dos partits cada jornada i s’estrenarà demà amb el duel Penya Encarnada-CF Esperança (11.00 hores) i el Carroi-Atlètic Amèrica (13.30 hores).

tracking