L'Enfaf goleja el Sants i suma la segona victòria

Cristina González va anotar tres gols per al conjunt tricolor

Les jugadores de l'Enfaf celebren la victòria.instagram futfemand

L’Enfaf Construccions Modernes va aconseguir la segona victòria de la temporada en dos partits a la Primera Catalana després de golejar l’UE Sants per 9-2. El duel va posar-se de cara ben de pressa per a les tricolors, que als sis minuts ja guanyaven per 2-0 gràcies a dues dianes de Cristina Gonzalez Lacour. Les barcelonines van poder retallar diferències al minut 42, però Cristina va anotar el seu particular hat-trick just abans del descans per enviar el matx 3-1 als vestidors.

A la represa, de nou dos gols en dos minuts, en aquest cas de Daiana Domeniconi i de Bibiana Gonçalves, van acabar de sentenciar el triomf de l’Enfaf, i encara va haver-hi temps per a quatre gols més obra de Bibiana, de nou, de Maria da Cruz, i de Zoe Montero per partida doble. Laura Sánchez va anotar al final el segon gol de les catalanes per establir el definitiu 9-2.

Les tricolors jugaran dissabte vinent contra el Barça C.