karate

Andorra tanca l'Europeu de Petits Estats de Luxemburg amb tres plates

Sandra i Xavier Herver.

La FAndKarate va tancar el Campionat d’Europa de Petits Estats de karate amb tres medalles de plata. La delegació nacional va desplaçar-se a Luxemburg amb vuit competidors, i Lola Vega, Paula González i Sandra Herver van acabar penjant-se un metall, totes en kumite.

Vega va ser segona cadet en menys de 54 quilos després de caure per un ajustat 2 a 1 a la final, mentre que en la mateixa categoria, però a la competició de menys de 47 quilos, González va penjar-se també la plata després de perdre 1 a 0. L’última medalla va ser per a Sandra Herver, que tornava a la competició després d’una hèrnia discal i va ser subcampiona de la seva categoria. A més, Silvio Moreira va quedar-se a tocar del metall amb un quart lloc en kata.