curses de muntanya

Ari Fenés signa una excel·lent setena plaça a la Gorbeia Suzien

Marc Gasa marca el 13è millor temps en una prova exigent i de molt nivell

L'andorrana Ariadna Fenés, a l'esquerra, ahir al lliurament de premis.FAM

Ariadna Fenés va aconseguir una espectacular setena posició a la Merrell Gorbeia Suzien, prova internacional puntuable per a les Skyrunner World Series. En una gran cursa, de 32 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu, la corredora andorrana va marcar un temps 3h58’59” travessant la meta a la localitat de Zenauri consolidant-se en l’elit femenina de les Skyrunner World Series. Fenés va comentar que estava “molt contenta pel resultat, perquè és un altre top 10 al circuit mundial i per com he gestionat la cursa, mantenint sempre un ritme alt”. En categoria masculina, Marc Gasa, l’altre representant de la FAM, va respondre a una cursa exigent i de molt nivell i va marcar una meritòria 13a plaça final amb un crono de 3h16’47”. El corredor de la federació va explicar que “s’ha sortit ràpid, la baixada ha estat bastant tècnica, però m’ho he passat molt bé i he tingut molt bones sensacions”.

VERTICAL DELS ISARDS

D’altra banda, Arnau Soldevila i Rosa Maria Nieto es van imposar ahir a la 12a edició de la Vertical dels Isards, 8a prova puntuable per a la Copa d’Andorra. Soldevila va guanyar amb un temps de 41’05”, mentre que Marc Casanovas amb 42’30” va ser segon. En categoria femenina, Rosa Maria Nieto va aconseguir el triomf amb 49’26” i Elyisa Robertson va acabar en el segon lloc.