BÀSQUET ACB LLIGA ENDESA

El MoraBanc apuja el teló ACB a Bilbao

Després d’una pretemporada amb dubtes, l’equip tricolor debuta aquesta tarda a Miribilla

El MoraBanc apuja el teló ACB a Bilbao

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra afronta el retorn a la Lliga ACB aquesta tarda a les 17.00 hores a Miribilla, la pista del Surne Bilbao Basket. Facturada una pretemporada amb molts dubtes, lesions i derrotes, l’equip tricolor enceta l’hora de la veritat, on s’ha d’aparcar qualsevol assaig, qualsevol excusa i ficar-se de ple en la competició. Així ho va assegurar el tècnic, Natxo Lezkano, que va subratllar que “el que ha passat o deixat de passar a la pretemporada ja no compta, ara mateix la prioritat és guanyar”. El tècnic va afegir que “els partits de preparació han tingut valor. Som plenament conscients de les coses que hem fet malament i també de les que hem fet bé i estem preparats”.

Lezkano podrà disposar de tota la plantilla completa, excepte Jerrick Harding, una possibilitat que pel MoraBanc s’ha convertit gairebé en privilegi, ja que aquesta és l’única setmana des que va arrencar la preparació en què l’entrenador tricolor pot tenir a tota la rotació. “Hem de fer moltes coses bé per poder guanyar a Bilbao” va apuntar Lezkano, que va afegir que el conjunt de Jaume Ponsarnau és un equip “molt ben entrenat, amb molts focus clars, rols assumits i mecanismes adoptats d’anteriors temporades”. Bilbao Basket ha fet una més que notable pretemporada, amb victòria, fins i tot, sobre el Reial Madrid, recent campió de la Supercopa. “A hores d’ara pocs equips ja funcionen com un grup i el Bilbao n’és un” va assegurar Lezkano, que va reconèixer que al MoraBanc encara li queden molts aspectes per millorar i que lògicament no comença la temporada al 100 per cent. “La majoria d’equips no estaran del tot fins fins d’aquí un o dos mesos, excepte alguns, que ja tenen feina avançada perquè la pretemporada els anat bé. A nosaltres ja sabem que no ens ha anat del tot bé, però estem preparats”.

Al partit contra el Bilbao es viurà una espècie d’encreuament de camins, amb cares conegudes pel públic de Miribilla i que ara defensen els interessos dels tricolors, com Tobias Borg, Rafa Luz, Andrew Goudelock, Felipe Dos Anjos, i els tècnics Thomas Schreiner i Paco Vázquez. Precisament, Rafa Luz va explicar que “tinc molta estima al Bilbao Basket, una ciutat on vaig ser molt feliç i ,evidentment, serà un partit ben especial”.

tracking