La UE Santa Coloma guanya l'Esperança i ja és líder en solitari

Els gols d’Aaron Sánchez i Álex Gómez atorguen el segon triomf de la temporada a l’equip de Calderé

La UE Santa Coloma va superar el CF Esperança, ahir.FAF

La segona jornada de la Lliga Multisegur Assegurances va portar el lideratge en solitari de la UE Santa Coloma de Ramon Maria Calderé. L’equip colomenc va poder superar l’CF Esperança (0-2) i els gols de l’internacional Aaron Sánchez i d’Álex Gómez van permetre als colomencs posar-se al capdavant de la classificació, ja que són l’únic equip del campionat que ha sumat dues victòries en els dos partits que s’han disputat.

No va poder complir amb el mateix objectiu l’Inter Escaldes. El conjunt d’Otger Canals, quan ensumava el segon triomf consecutiu i podia mantenir el ple, va veure com l’FC Ordino l’obligava a signar les taules poc després de la represa (2-2). L’Inter va aplanar el camí amb dos gols força matiners, un de Marc Caballé (4’) i un altre de Raúl Feher (10’), però els ordinencs es van refer i abans del descans Pablo Ruiz retallava distàncies. Al minut tres de la segona part, Víctor Tellado va fer el 2 a 2 definitiu. El vigent campió, l’Atlètic Escaldes, segueix sense conèixer la victòria i ahir va perdre davant l’FC Santa Coloma per 1 a 0, amb un gol de Cristian Novoa al minut 33 de partit. Els escaldencs van intentar fer l’empat, però les opcions que van tenir no les van saber materialitzar. Pel que fa a la resta de partits, un gol en temps afegit de Yoel Sioul (95’) va donar els tres punts al Carroi contra el Pas de la Casa en un enfrontament en què els d’Álex Rodríguez van merèixer molt més. Finalment, l’Atlètic Amèrica i la Penya Encarnada es van repartir els punts en un partit molt treballat (1-1). Es va avançar l’equip d’Alejandro Esteve amb un gol de l’ex del Prat, l’Europa i el Terrassa, entre d’altres, Álex Poves (4’) i poc després, al minut 18, l’Atlètic Amèrica va establir l’empat definitiu amb una diana de Carlos.